Politica de confidențialitate

Generalitati

Accesul la site-ul Primăriei Vînători-Neamț este liber si gratuit pentru toate persoanele interesate. Pentru orice întrebare sau solicitare cu privire la Termeni si Conditii și la Politica de confidentialitate, a modului de utilizare a site-ului și a informațiilor postate pe site, vă rugăm să ne contactați, folosind pagina de contact.

Echipa noastră vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil, însă nu mai târziu de 15/30 de zile de la data transmiterii solicitării/sesizării/informațiilor, după caz.

Primăria Vînători-Neamț, în calitate de proprietar, administrator al site-ului, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care vizitează acest site. Primăria Vînători-Neamț se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului, etc., aşa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12);
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de noi în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând la urmatoarea adresa: Primăria Vînători-Neamț, Str. Stefan Cel Mare, Nr. 174, com Vînători-Neamt, jud Neamt sau la adresa de mail: comunavinatorineamt@gmail.com

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Formulare de contact sau alte formulare

Informațiile colectate sunt: nume, adresa de mail, număr de telefon, mesaj către site.

Formularele de contact sunt păstrate pentru o anumită perioadă de timp în scopul deservirii utilizatorilor, dar nu folosim informațiile transmise în ele în scopuri de marketing.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Analitice

Folosim Google Analytics pentru a urmări numărul vizitatorilor, ce fel de dispozitiv folosesc când intră pe site-ul nostru și de pe ce site ajung ca vizitator pe site-ul nostru. Aceste date sunt anonime.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informații de contact

Telefon: 0233251001
Mail: comunavinatorineamt@gmail.com

Cum îți protejăm datele

Datele tale personale sunt protejate în panoul de administrare securizat al site-ului nostru.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar faţă de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul curent implică:

  • furnizarea informaţiilor solicitate şi marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Informații despre site.

În cadrul procesului de accesare și navigare pe site-ul Primăriei Vînători-Neamț există posibilitatea de a se înregistra informații despre furnizorul dumneavoastră de internet. Ori de câte ori accesați site-ul de pe un calculator/laptop/telefon mobil sau orice alt dispozitiv de comunicare electronic/smart, există de asmenea posibilitatea de a se colecta și stoca inclusiv informații referitoare la adresa IP, la tipul de motor de căutare și/sau locul din care se face accesarea site-ului, precum și informații legate de secțiunile pe care le consultati. Politica de confidențialitate se aplică tuturor activităților și informațiilor care sunt legate/conținute de site-ul nostru.

Informatii despre cookies.

Cookies reprezintă anumite fisiere de mici dimensiuni, care sunt stocate pe computerul/dispozitivul dumneavoastră. Aceste cookies conțin un număr unic de identificare. Putem folosi cookies pentru a înregistra numele dvs. de utilizator/IP-ul, în vederea facilitării conexiunii de fiecare dată când accesați/vizitați site-ul nostru și pentru îmbunătățirea calității serviciilor. VEZI POLITICA COOKIES

Confidentialitatea informatiilor.

Primăria Vînători-Neamț se angajează să depună toate diligențele necesare pentru a asigura confidențialitatea relației cu site-ul său. Confidențialitatea informațiilor deținute de site-ul nostru și securitatea acestora, inclusiv a bazei tehnice folosite este un principiu de bază, important pentru noi.

Operatorul va supraveghea serviciul furnizat în scopul asigurării funcționării optime a acestuia și pentru a îmbunătăți calitatea serviciului, ori de câte ori este necesar. Ca atare, se vor putea stoca și dezvălui anumite informații necesare și suficiente, inclusiv date cu caracter personal pentru a respecta legislația în vigoare, pentru a se îndeplini obligațiile legale față de autorități și instituții publice și/sau organe cu competență de anchetă, inclusiv pentru a se administra în mod corespunzător serviciul furnizat și/sau pentru a se proteja.

Utilizatorii, în calitate de proprietari ai datelor lor personale sunt însă singurele persoane care decid cu privire la prelucrarea datelor acestora și a informațiilor lor, atunci când acestea au fost înregistrate prin intermediul site-ului. Operatorul va prelucra aceste date/informații personale numai în scopuri determinate, explicite și legitime.

Securitatea prelucrării și stocării datelor personale.

Datele cu caracter personal prelucrate prin intermediul site-ului nostru sunt colectate și stocate în condiții de siguranță. Operatorul va lua toate măsurile rezonabile și necesare de securitate a prelucrării și va asigura confidențialitatea datelor personale prelucrate prin intermediul site-ului său și va efectua copii de siguranță a informațiilor încărcate pe site-ul sau.

Copiile vor fi păstrate și actualizate în timp util și sunt efectuate pentru asigurarea securității prelucrării și pentru prevenirea oricărei forme de distrugere accidentală a acestor date și de acces neautorizat la aceste date. Operatorul a luat măsuri adecvate, conform legii, pentru prevenirea accesului neatorizat la datele personale conținute de site.

Vă mulţumim!