Vînători-Neamț, Romania

Comuniunea dintre două comune partenere - Vânători-Neamț și Cumpăna, a adus oportunități minunate de schimb de experiență și prietenie!

În perioada 31 mai - 4 iunie, am avut bucuria de a găzdui echipa de fotbal din Comuna Cumpana. Un grup minunat format din 23 de copii plini de energie și 2 adulți entuziaști, care au fost cu adevărat oaspeți deosebiți!

Am împărtășit cu ei frumusețea culturală și istorică a Comunei Vânători-Neamț și a împrejurimilor noastre. Le-am deschis porțile către lumea minunată a mănăstirilor și schiturilor, i-am purtat în călătorii virtuale prin muzeele noastre bogate în istorie și am admirat împreună casele memoriale care ne leagă de trecutul nostru.

Cu aceeași căldură și entuziasm, am fost primiți în Comuna Cumpana în perioada 10 iulie - 14 iulie. Un grup fermecător de 15 copii din grupul folcloric Dor Vanătorean și 2 supraveghetori au avut privilegiul de a explora frumusețile litoralului și de a se bucura de minunata vreme de vară de la mare.

Aceste schimburi de experiență și ospitalitate fac parte dintr-o lungă colaborare minunată între comuna noastră și Comuna Cumpăna, județul Constanța. Suntem recunoscători pentru prietenia și legăturile puternice ce s-au format în aceste momente speciale. Aceste întâlniri au deschis noi orizonturi culturale și ne-au învățat că distanțele geografice nu sunt nimic în comparație cu inima deschisă și dorința sinceră de a cunoaște și de a împărtăși.

Fie că suntem la malul mării sau în inima pădurii, suntem cu toții una în spiritul nostru de comunitate!

AVIZIER

ELECTRONIC

vezi toate
VÂNĂTORI-NEAMȚ VREMEA

CALENDARUL

ORTODOX

© 2023 Primăria Comunei Vânători-Neamț
Sari la conținut