Primaria Vinatori-Neamt

28 aprilie, 2015

Vechea primărie din comuna Vânători-Neamț a fost pusă la pământ, pentru a-i face loc celei noi. După mai mulți ani, în care administrația locală din comuna Vânători-Neamț, condusă de primarul Adriana Petrariu, s-a zbătut să realizeze o primărie nouă, iată că zilele acestea vechiul sediu al instituției a fost pus la pământ de buldozere. Starea deplorabilă în care se afla clădirea, condițiile de lucru în care își desfășuraru activitatea angajații, au îndreptățit-o pe Adriana Petrariu să încerce, cu fonduri guvernamentale, să ridice o primărie nouă pe locația celei vechi.

tg demolare primarie vanatori 01

Noul sediu al primăriei va avea parter și un etaj. Parterul va avea o suprafață de 424.80 mp în care se vor regăsi mai multe birouri ce vor deservi populația comunei: Asistență Socială, Urbanism, Situații de Urgență & Cadastru, Agenți Agricoli, Poliție Comunitară, Contabil Șef, Contabilitate, Birou Venituri, Casierie, Relații cu Publicul, Sală Audiențe, holuri, grupuri sanitare și terase. Etajul va avea o suprafață de 474.10 mp și va cuprinde: Bucătărie, Camera Oficială. Stare Civilă, Sala de Consiliu, Programe, Arhivă, Achiziții, Secretar, Primar, Viceprimar, Secretariat General, Sală Primar, holuri, grupuri sanitare și balcoane.

„O primărie nouă în comuna noastră este un vis de-al meu și pe care sper să-l realizez cât mai repede. Cu o așa comună frumoasă, plină de istorie și cultură, tradiții și cu oameni destoinici și gospodari, se cuvenea să avem și noi o primărie cu care să ne mândrim. Mi-am dorit de mult să avem această primărie nouă, dar lipsa banilor a făcut să se amâne până acum. Prin comuna noastră se ajunge la zona monahală a județului și pe la noi se ajunge în zona Ardealului, iar turiștii trebuie să ne admire și noua primărie, nu numai peisajele ce înconjoară comuna. Avem speranțe că Ministerul Dezvoltării ne va pune la dispoziție suma necesară pentru construirea noului sediu”, ne-a declarat primarul Adriana Petrariu.

Primăria Vânători-Neamț implementează în perioada noiembrie 2014 – decembrie 2016 un proiect de construire a unui sediu nou finanțat de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Programul Național de Dezvoltare Locală, Subprogramul „Modernizarea satului românesc”, conform Contractului de Finanțare nr. 7387/17.11.2014. În perioada decembrie 2014 – februarie 2015 s-a desfășurat procedura online de achiziție publică „Cerere de ofertă” pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Execuție Lucrări Sediu Primărie în Comuna Vânători-Neamț, județul Neamț și care s-a finalizat cu declararea, conform reglementărilor naționale în materie de achiziți publice, de către Comisia de Evaluare a ofertei câștigătoare depusă de Asocierea SC PRODEXIMP SRL – SC DZC CONSTRUCT SRL cu o propunere financiară de 1,556,043.84 lei fără TVA. Proiectantul lucrărilor este SC O & C SMART CONSTRUCT SRL din Iași. (C.T. STURZU).

Sursa: ZCH: http://zch.ro/neamt-primaria-vanatori-neamt-reconstruita-din-temelii/

Alegeri

Locale 2024

vezi toate

AVIZIER

ELECTRONIC

vezi toate
VÂNĂTORI-NEAMȚ VREMEA

CALENDARUL

ORTODOX

© 2023 Primăria Comunei Vânători-Neamț
Sari la conținut